Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

miercuri, 24 mai 2017

5 cadouri pe care sa NU le cumperi copilului tau de 1 Iunie

Pentru ca in curand vine Ziua Copilului, 1 Iunie, o bucurie pentru cei mici si cei mari deopotriva (cum ar fi altfel cand primesti liber), va prezint in cele ce urmeaza 5 jucarii pe care sa nu le cumparati niciodata copilului vostru. Asadar sa incepem: 5- Copilul paros- nerecomandat indiferent de cat de urat este copilul care o primeste in dar, nu...nu se va simti mai frumos.
Ideea producatorului acestei jucarii era ceva mai practica si anume aceasta vine insotita de un aparat de ras si vine in sprijinul educatiei copilului in acest sens. Mai tarziu acesta va deveni extrem de responsabil intr-ale rasului...cine mai are curajul in ziua de azi sa experimenteze direct pe el?...
 4- Gravida Barbie - daca pe baieti ii invatam sa se rada de ce nu ar trebui pe fete sa le responsabilizam cu o papusa gravida - iar pentru ca producatorii Barbie au vrut ca papusile lor sa arate de fiecare data cat mai reale, dupa Barbie frizerita, doctorita, dansatoarea....o avem si pe Barbie gravida. Il asteptam si pe Ken, gigolo de ocazie si le avem pe toate.
Pentru ca merita sa fie in top, bonus de la producatorii Barbie o papusa mai neobisnuita:
                                                             barbie zombie -no comment

3-Adolf Hitler - nu, nu e o macheta a celebrului dictator. E o jucarie produsa in serie la indemana oricarui parinte cu probleme la mansarda.

2-Pee si Poo

Pentru ca nimic nu e mai frumos decat un...eram obisnuit sa spun animal de plus, dar va trebui sa rectific si anume: pentru ca nimic nu e mai ciudat decat un rahat de plus insotit bineinteles de amicul sau lichid, producatorii acestei jucarii s-au gandit sa va sara si de aceasta data in ajutor

1- Ursul Zombie - pentru visele copilului tau.
In cazul in care doarme prea linistit seara de seara acesta e cadoul ideal1 comentarii:

Buy Contact Lenses spunea...

Great article, Thanks for your great information, the content is quiet interesting. I will be waiting for your next post.

Totalul afișărilor de pagină