Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

joi, 25 mai 2017

Kendama - o alternativa la belitul ochilor in telefon

Era undeva prin ianuarie, iesit la o plimbare prin Auchan (pentru necunoscatori un lant de cluburi de fite) am observat pus la loc de cinste un stand plin de jucarii de lemn, ulterior mai emancipat fiind am aflat ca se numesc kendame. Ce m-a frapat pe mine insa, om simplu din popor a fost pretul, 100 de lei pentru o bila o ata si doua bete mai simandicoase.
Au trecut cateva luni de atunci si aproape ca uitasem pana cand, aiurea pe youtube fiind (hai ca p-asta il stiti) am vazut melodia de mai jos
 

 Ca sa nu critic in necunostiinta de cauza am sapat putin sa vad despre ce e vorba.
Dupa ce am aflat ca nu e un simplu joc, ci un stil de viata, nu scrie daca sanatos sau nu mi-am dat seama ca judecasem situatia gresit.
Cele doua bete simandicoase nu sunt bete, e o sabie...bineinteles... nu stiu unde mi-o fi fost mintea, sabia se numeste ken si bila (aici am nimerit-o) se numeste Tama legate de un fir numit ito.
De ce kendama si nu kentama??? Habar n-am.

Desi am impresia ca am depasit varsta jocului cu kendama, serios vorbind e o alternativa mult mai ok la belitul ochilor in telefon...si mai ieftina, chiar daca e scumpa.

Link util pentru interesati:

https://www.sweetskendamas.ro  -afla ce e kendama de la oameni seriosi si eventual cumpara-ti una.

Link-ul nu e sponzorizat, e ce mi-a picat mai la indemana dupa dorinta lu" nenea Gugal prin urmare sigur gasiti variante mai ieftine.
1 comentarii:

Buy Contact Lenses spunea...

I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

Totalul afișărilor de pagină