Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

marți, 28 decembrie 2010

Cadavrul din mintea mea sau minunea din ochii lui?

Sunt: un simplu cadavru,
un zombie,
am inima mancata de viermi,
aberez,
nu sunt puternica,
jalnica,
mizerabila,
deplorabila.
Oftatul nu imi alina supararea.
Dar nici nu se opreste.

Esti minunata!

Tu
Tu stii?
Tu stii ca...
Tu stii ca eu
Cred in tine!

3 comentarii:

dedelina spunea...

ai patit vreodata sa te apuci sa scri un comm...sa il ai intiparit in minte..sa ti se para ca suna perfect!!!
sa scri..sa tot scri...si inainte de postare sa-l citesti..si sa ai impresia ca nu e ok...ca doar tu poti intelege sensul cuvintelor isirate acolo...ai trecut prin asta??
eu da!!!
si numa la post-urile tale ..la naiba!!!
mno...acum ca am zis asta o sa iti scriu si comm..
suna asa : imi atribui fiecare cuvant si imi tin respiratia atunci cand intru aici,crezand ca poate asa mi se indeplineste dorinta de a mai citi un post nou de la tine...de multe ori se indeplineste cu toate ca tusesc vreo 5 min.,nu conteaza..o sa treaca,toate trec..
ma caut in post-uri..ma caut oriunde in acest blog..si atunci cand mi se pare mie ca ma gasesc..sunt mandra..
e o prostie sa te simti mandru..e un sentiment prostesc..oricum nimeni nu da 2 bani pe mine...
poate ca aberez...ca de fiecare data (am inceput sa cred in cuvintele astea)..poate ca imi atribui niste post-uri care nu imi apartin..poate ca ti-am invadat prea mult spatiul,ti-am respirat prea mult aerul...iarta-ma..n-aveam niciun drept sa fac asta..am facut-o..si imi pare rau..dar asta nu inseamna ca nu o sa mai imi tin respiratia..nu inseamna nimic..o sa imi treaca...ca na...toate trec..pana si iubirea cea mai profunda si curata..pfffaaaa...si ce iute trece...ca si cum n-ar fi fost..niciodata..
da da da stiu...aberez..
lamaiule..esti fantastic!!!
uneori ma intreb cum da nu mi-ai dat ignore d'aici si inca ma mai lasi sa comm...ufff...n-ai aceasta optiune...???
ehhh asa suna comm pe care n-as fi vrut sa-l scriu...sper sa nu regret niciodata ca l-am publicat..si daca o sa o fac..o sa treaca..ca toate celelalte....mai e putin si trece inca un an..o sa treaca si celalalt si eu tot aici plangandu-mi sortii...si dandu-ma de ceasu' mortii...dar toate trec...ehh..sa ai gj de tine lamai drag..eu nu mai pot..prea multa "orice" intre noi...
mai scrie,promit sa trec p'aici..poromisiunile nu trec..
te imbratisez tare tare..desi sunt constienta ca spinii tai o sa imi faca rani..nu conteaza..or sa treaca si o sa raman cu amintirea caldurii...care poate vindeca o rana..
si daca am aberat...iarta-ma...

Anonim spunea...

Ai reusit sa ma faci sa-mi pese de comentariile tale. De ce?
Nu stiu.
Poate impartim aceeasi barca a neputintei sau acelasi colt nebun de lume pentru care ne-am nascut sa-l blestemam cu prezenta noastra.
Tu undeva, eu undeva...fara sa conteze spatiul si timpul ce ne despart, traim la fel, respiram la fel si uneori ma gandesc ca pana si injuraturile ce ne strepezesc dintii sunt la fel.
Mi-ai spus candva sa las pe cineva sa sparga zidul ce l-am construit inconstient sa ma protejez de vise si sentimente, n-am reusit poate...nu am vrut...dar am scris din nou...si poate nu pentru tine, nu stiu...stiu doar ca-ti asteptam comentariile care pentru mine deveneau mai importante decat ceea ce scriam.
Daca scriu pentru tine?
Nu. Oricat de egoist as fi as crede mereu ca meriti mai mult de cateva randuri de frustrari si nebunii pe care, din pacate... incepi sa le-ntelegi.

dedelina spunea...

da si eu m-am gandit la asta...
pentru ca nu multi ar fi reusit sa faca ceea ce facem noi..sa vb...sa ne injuram..sa ne facem "complimente"..sa fim sinceri (eu una am fost..si cred ca si tu!)...si toate pe un blog..fara sa ne stim..
nu te cunosc mai omuleee!!!!!!
si totusi te stiu atat de bine...:)
si nu odata am incercat sa imi imaginez cum arati..ce ticuri ai...cum stai la cafea...
ehh..toate astea probabil ca fac parte din lumea aia..."a noastra"..
imi place asa..da!chiar imi place..
de fiecare data cand am citit un post si am incercat sa mi te imaginez...am vazut un lamai..lamaiul meu din camera..si un zambet mi-a aparut pe buze..
e placut sentimentul...si sincer..
cat despre zid..
daca nu il spargi tu..o sa-l sparga altcineva si s-ar putea sa te simti usurat la inceput dupa care sa ai impresia ca cineva ti-a invadat spatiul..zic si eu..
eu aveam un balon si cam asa am patit...nu a fost prea ok..adica nu prea vreau sa imi amintesc momentul ala..
uneori e bine sa te poti retrage undeva...oriunde..intr-un loc creat de tine unde te simti in siguranta..si chiar singur...
ehh...daca nu spargi u zidul..s-ar putea sa te trezesti cu mine si cu un baros..cu toate ca stiu ca dupa ce il voi sparge nu ma vei mai suporta.....
nu ti-am cerut sa scri pentru mine niciodata si nici nu o sa o fac..si chiar daca scri pentru mine 2 randuri..indiferent ce pentru mine conteaza...conteaza foarte mult!!!
te-am strigat si te-am cautat tot timpul...si atunci cand nu te-am gasit am fost trista..deci conteaza!!!
egoist??tu??
intr-o buna zi o sa iti povestesc cat de egoista am fost eu in nenumarate randuri..
conteaza pentru mine sa te stiu prezent indiferent de distanta,timp..orice..
atata timp cat te stiu "acolo" ..ma simt in siguranta..
te-am rugat atat de insistent sa scri din nou pentru ca imi plac post-urile tale...indiferent pentru cine sunt scrise..indiferent de subiect...le absorb..
te-am cautat in comm mele de fiecare data..cand nu te-am gasit ma gandeam unde am gresit si ce ar fi putut sa nu iti placa la post..
ehhh..eu cu ale mele nebunii...
ma bucur ca suntem in aceeasi barca..ma simt in siguranta..
te imbratisez!
si inchei printr-un simplu MULTUMESC!

Totalul afișărilor de pagină