Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

duminică, 25 octombrie 2009

O pata de rahat pe un blog de aur. Sau invers. Sau niciuna...

Ma doare capul ingrozitor, daca scriu despre asta inseamna ca azi noapte am exagerat cu unele substante bahice...care substante...habar n-am, la inceput a fost bere...sau vin. Restul... e aproape tacere.
Chestia e ca dupa astfel de nopti am tendinta sa filozofez. Absurditati inutile plutesc prin aburii apei plate ce am consumat-o.
Mereu imi spun ca de maine schimb ceva. Si schimb, pe cuvant mereu ma schimb, doar ca nu in directia buna.
Ar trebui sa ma gandesc ca oricum e un efort inutil sa fiu altfel. Sub orice masca impresionanta m-as ascunde, ies mereu la suprafata acelasi eu.
Si stau si ma gandesc de ce naiba tot ce ma inconjoara ma enerveaza cand pana la urma era o vreme cand credeam in lucruri frumoase, de ce nu mai cred in alea?
De ce nu mai am vise sau macar un scop, ca am fost dezamagit sau ca i-am dezamagit eu pe cei din jurul meu( desi eu sunt aproape perfect dragi cititori)?
De ce ma intreb de ce, cand ma doare undeva de raspunsul la intrebarea asta?
De ce nu am reusit sa scriu un articol mai bun decat postul asta de rahat.
Ma doare capul.

5 comentarii:

just_me spunea...

mmmmmmm.....sa fiu sincera nu e chiar o pata de rahat....ma amuza paranteza ta"(desi eu sunt aproape perfect dragi cititori)"...esti taaare "modest" si ironic....e tare paranteza aia!!!:P...cat despre schimbarea ta.....sper sa incerci sa te schimbi in mai bine....cu toate ca e greu uneori....(app ms de comentariu:P....taaare mult mi-ar placea pt ce ii multumesti tu Lui:P)saptamana frumoasa:)!!!

Unknown spunea...

haotică durerea te de cap.. ai exprimat-o foarte bine... felicitările mele... o seară liniştită să ai..

Anonim spunea...

o intrebare am, ati baut si voi ceva de gasiti ceva interesant in postul asta:))?

just_me spunea...

mmmmm.....ma bucur mult de raspunsul tau....:).....si..nu nu am baut nimic....imi place cum te exprimi....saptamana binecuvantata:)

BMD spunea...

alcoolul asta!!!

Totalul afișărilor de pagină