Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

joi, 17 decembrie 2009

Boc Degetel si imparatia de rahat

Sa par putin mai aproape de valorile autohtone si sa dau impresia ca imi pasa de ceea ce se petrece in jurul meu o sa abordez un subiect mult prea uzitat in ultimele 24 de ore: premierul Romaniei.
Premierul demis transformat peste noapte in premier interimar a ajuns sub bagheta unui marinar dibaci premier desemnat.
Emil Boc, premierul de buzunar al Romaniei trebuie la randul lui sa deseneze pana in ajunul ajunului un guvern care sa  conduca tara spre iesirea din criza. Cea mai buna idee pentru micutul Boc (nume de alint nicidecum luat la misto) este sa traga la xerox lista fostilor ministri si in felul acesta sa-si petreaca in tihna sarbatorile acasa.
O idee proasta insa, pentru ca in imparatia in care are si el o parte din ciolan exista un balaur cu vreo 30 si ceva la suta din capetele alegatorilor ceea ce in lumea  postalegeri inseamna ca trebuie invitat la masa cu destul de multe onoruri. Prea multe ar spune Boc.
Pe langa balaurul acesta, sa-i spunem PSD (nu e injuratura stati linistiti) mai roiesc niste balaurasi mai mici cu nume care de care mai hazli: PC, PNL, UDMR de iti vine sa te prapadesti de ras nu alta.
Din toti astia Boc Degetel (alt nume de alint) trebuie sa construiasca guvernul imparatiei conduse pentru urmatorul cincinal de bunul sau prieten si camarad de lupta Base.
Cei mai prosti din imparatie tin socoteala ministrilor care stau pe la colturi in asteptarea strigatului de lupta.
Ceilalti dorm linistiti oricum imparatia e de rahat.

0 comentarii:

Totalul afișărilor de pagină