Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

sâmbătă, 3 august 2013

Manifest alb-visiniu

In 1923 undeva in gara Grivita se nastea Rapid...

Gresit!
Acesta nu e un elogiu adus  Rapidului, nu sunt mainele mele care tasteaza bustul unui colos rememorand amintiri alb-visinii. Astazi nu suntem romantici, nu vrem sa fim- astazi vrem dreptate!
Ne-ati retrogradat pe baza unui regulament sportiv intocmit, votat si aprobat de voi.
Ne-ati oferit sansa sa ramanem in Liga 1 pe baza unei decizii votate si aprobate de voi.
Acum ne retrogradati din nou.
Din fotoliile voastre de piele va credeti invincibili, va credeti deasupra tuturor legilor sportive, civile sau chiar de bun simt. Din pacate, adevarul este ca sunteti. Dincolo de orice indoiala sau campanie dusa impotriva voastra ati iesit nevinovati. Cu obrazul scuipat, cu familiile luate in batjocura la orice meci de liga 1, continuati sa  conduceti mocirla in care sunteti dictatori.
Adevarul este ca dincolo de numele echipei, dincolo de valoarea ei, de istoria ei, felul in care ati tratat cauza Rapidului este rusinos. Teribil de rusinos.
Dumitru Dragomir ameninta.
Rapidul dispare daca da in judecata Federatia. Afirmatia este cu atat mai amuzanta cu cat vine insotita si de apostrofari  la adresa Concordiei, care"indrazneste " sa nu  doreasca sa joace la mai putin de 24 de ore jocul cu Steaua.
Prin urmare regulamentele trebuie schimbate, voi trebuie sa plecati, abia apoi dupa o dezinfectie totala, dupa ce numele vostru nu va mai fi trecut in nici un act la Casa Fotbalului vom putea spune ca avem fotbal.
Domnilor conducatori, ati citit adesea reportaje emotionante care va cereau sa plecati, nu ati  vrut sa o faceti, v-ati complacut intr-o mizerie jalnica si ati devenit parte din ea.
Astazi nimeni nu va vrea, astazi domnule Dragomir orice trimitere la numele dumneavostra este asociat cu o jignire, nu sunteti erou ca faceti fata injuraturilor, mai degraba sunteti patetic si trist atunci cand tineti cu dintii de ciolanul putred al fotbalului romanesc.

Dumitru Dragomir- 1996-2013
Mircea Sandu- 1990-2013



NU VA VOM SIMTI LIPSA!



0 comentarii:

Totalul afișărilor de pagină