Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

joi, 3 septembrie 2009

Cum ar fi lumea fara mine?

Cineva spunea "Prin mine lumea va pierde un pumn de tarana" (am citat din memorie).
V-ati gandit vreodata ce ar pierde lumea prin voi? Nu cei dragi, lumea...cei care va cunosc de o zi, cei care va urasc, baba care s-a ratoit astazi la voi ca nu i-ati dat locul in tramvai...ce ar pierde? Un pumn de tarana? Doar atat?
Ce ati lasa in urma voastra daca maine ar trebui sa plecati? O amintire de o zi? Ceva solid? Nimic...?
Prin mine lumea nu ar pierde nimic. Pentru ca eu, nu am facut niciodata nimic pentru ea. Eu nu ajut necunoscutii, eu nu am lucrat nici macar o ora in viata mea ca voluntar, nu am facut nimic cu care sa ma mandresc fata de cineva pe care nu am cunoscut. Si stiu, sunt sigur ca multi dintre voi imi seamana.
Uitati-va la oameni de genul lui Nelson Mandela, pai fratilor pe genul asta de nenorociti norocosi ii invidiez. Despre ei se vor scrie sute de pagini, in urma lor vor ramane lucruri pe care cu greu amintirea le-ar putea sterge. In urma mea? Nimic! Absolut nimic! ZERO!
E adevarat tipul de mai sus a stat, daca nu ma insel,27 de ani intr-o celula, bravo lui! Atitudinea sa impaciuitoare l-a facut sa castige un premiu Nobel si spun din nou: BRAVO LUI. Nu e vina mea ca pe mine nu ma inchide 27 de ani intr-o celula sunt sigur ca i-as da clasa daca cineva ar face-o.
Blogorescovici si Mandela doua figuri pe care umanitatea nu le va uita degraba, doi artizani ai pacii mondiale :))
Hai ca am glumit, nu am nimic cu domnul de mai sus, ce vreau sa scot in evidenta este faptul ca pe unii ii ingroapa ghinionul pana peste cap doar pentru ca mai tarziu sa-i rasplateasca cu un puhoi de noroc. Asta doar daca au aripioare de ingerasi si caracter de piatra.
Pana data viitoare daca intrati in rahat tineti minte: Mandela s-a ars mai rau decat voi si uite ce bine a ajuns.
Va salut blogatilor!

2 comentarii:

inspirescu spunea...

Dacă nu suntem ca Mandela, nu ar trebui să ne considerăm mediocri sau altfel. Acum, dacă faci 27 de ani închisoare, s-ar putea mai degrabă să ieşi crăcănat de acolo, nicidecum un mesager al păcii :))

Anonim spunea...

asta asa e :))

Totalul afișărilor de pagină