Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

sâmbătă, 26 septembrie 2009

Vulgar (+18)

Uite cum sta treaba articolul asta refuleaza niste sentimente de rahat, prin urmare nu il citi daca ai sentimente fata de cineva sau daca te deranjeaza cuvintele vulgare.
................................................................
Dau pe dinafara, un container de rahaturi sentimentale urat mirositor rezultatul unor promisiuni desarte. Daca as fi prost as spune ca toate femeile sunt curve, zdrente de doi bani si barbatii sunt niste tampiti care gandesc cu pula.
Nu sunt chiar atat de prost desi am fost intr-atat incat sa ascult refrene de cacat din gura unei zdrente. Desi am fost atat de retard incat sa cred ca o proasta poate fi mai mult decat masa care e si ea o zdreanta. Nu ma plang, dar trebuie sa ramana undeva scris rahatul asta ce n-are nume doar miros de curva nevinovata.
Stiti vorba aia" inocenta mea era defapt o curva"? Cam asa am patit eu...diferenta e ca eu stiam dinainte ca fata mea era in serioasa pana de neuroni, dar nu stia si cerebelul ce mi se ascunsese in pantaloni acolo unde fata era profesionista.
Ca nu m-am gandit de unde stie atata treaba cand imi spunea ca sunt al doilea barbat din viata ei (probabil daca nu s-ar fi nascut virgina as fi fost primul) e una, dar ca am suportat-o atat de mult e numai vina mea, sau a fundului ei rotund, asta e, am dus mai departe traditia de a fute zdrente a oricarui barbat, asta e tot...daca mai e ceva mai sunt niste trimiteri la originile masii de care va scutesc.

PS: Prin articolul asta incalc niste conditii asa ca daca sunteti cocalari nenorociti faceti o sesizare si probabil nu veti mai putea sa va adapati la izvorul nesecat al intelepciunii mele, daca nu aveti nimic impotriva textului de deasupra inseamna ca si voi va bagati pula din cand in cand.

4 comentarii:

just_me spunea...

tre' sa recunosc ca nu sunt de-accor cu limbajul tau,dar nu pot sa nu comentez putin.....pppfff nu prea sunt deaccord cu imaginea ta aspura unei fete...probabil ca ai (si sigur ai)mai multa experienta decat mine,dar asta nu iti da voie sa privesti "femeia" asa.....suna atat de trist.....tu pari dezamagit....persoana pe care o iubeai...parca asa se intelege....te-a dezamagit si asta e destul de rau....
cat despre comentariul pe care mi l-ai lasat....nu intotdeauna primim raspunsurile pe care ni le dorim....trebuie enorm de multa rabdare....(nu sunt in masura sa dau sfaturi....dar daca te-ar ajuta cu ceva as fi dispusa sa incerc sa te ajut....)....in rest...ai grija de tine...(sper ca nu esti foarte matur...pt ca ar trebui sa zic...."aveti grija de dumneavoastra"....):)seara faina:P

Anonim spunea...

just_me: sa incep cu inceputul nu sunt foarte matur si nu tin la eticheta asa ca poti sa-mi spui cum vrei, te-a deranjat limbajul meu si imaginea pe care o am asupra unei fete, blogul meu e putin diferit de al tau...eu nu sunt inconjurat de iubire sau de idei fixe, eu scriu ce simt pe moment si daca asta supara pe cineva nu-mi pierd vremea sa ma scuz pt ce am spus, ms dar nu am nevoie sa discut cu nimeni despre nimic asta pt ca nimanui nu-i pasa cu adevarat de tine, pe unii i-ar intrista ideea asta pe mine ma face sa zambesc pt ca ma astept de fiecare data ca "samariteanul" de langa mine sa fie de fapt o curva...

C spunea...

Exact cand nu te astepti vezi adevarata fata a celui de langa tine.In legatura cu limbajul...uneori simtitm nevoia sa ne descarcam...si fiecare se descarca in felul lui,fiecare gandeste cum vrea...Nu iau apararea feteleor pentru ca sunt fel de fel de fete...Imi plac postarile tale...imi place sinceritatea ta...Bafta!

Lia D spunea...

Blogorescoviciule, din partea mea felicitari pt articolul asta. Cuvintele tale "vulgare" nu sunt puse chiar la intamplare, ci studiat.

Totalul afișărilor de pagină