Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

marți, 18 august 2009

Probleme in dragoste... a(mor) 2

O mana de cucoane s-ar simti jignite pentru ca in postul anterior am dat "sfaturi" doar sexului tare. Chiar daca menirea blogului acesta nu e sa le satisfaca pe cucoane in nici un fel (cu atat mai putin pe cealalta parte a umanitatii, poate doar niste domnisoare 90-60-90) am decis sa trec in revista si niste vorbe pentru ele.
Asadar dragelor, se pare ca si voi aveti probleme.Nu. Nu ma refer la riduri, kilograme in plus sau barfele suratelor din vecini. Dumneavoastra doamnelor, sunteti inselate si la randul vostru inselati- dar acum va iau apararea nu va critic.
Ai fost inselata deci, poate de mai multe ori dar astazi te-ai prins ca blonda de la colt nu e "amica" iubitului tau. Ce e de facut?
Simplu. Daca e prima oara, probabil nu ar trebui sa te avanti si sa ii faci papucii definitiv dar tine minte e obligatoriu sa-i dai macar cu crema, practic sa-i spui sa faca pasi, macar asa de ochii lumii chiar daca te vei impaca cu el. Intr-o oarecare masura asta e valabil si pentru "incornorati". De cele mai multe ori insa "fapta" are antecedente stiute sau nu iar acestea vor naste noi infidelitati.
Daca impacarea s-a realizat si baiatul calca din nou in laturi, dragelor nu va mangaiati cu gandul ca se va schimba, mai degraba isi va schimba Dunarea cursul spre bucataria voastra decat un barbat care inseala apucaturile.
Dar dragostea mare ce va arde neuronii nu va lasa in pace, atunci ca in precedentul post femeia dupa discutii care nu si-au gasit rostul, trateaza barbatul in cauza cu reversul medaliei. Indiferenta.
Da, indiferenta e rezolvarea tuturor problemelor in cuplu, dupa mii de discutii, reprosuri si injuraturi e tot ce mai ramane. Treaba e ca notiunea de indiferenta sa nu se comfunde cu bataia de joc, sa ramana mereu o portita de scapare pentru cei implicati. Practic nu e indiferenta pura, e o indiferenta ce te protejeaza de cel care doreste sa iti faca rau.
Aici intervin toate amanuntele personale ale fiecarei relatii in parte, de exemplu daca exista lucruri care le faceati impreuna arata-i, fara sa-i scoti ochii, ca le poti face si singura (nu e vorba de intimitati, daca il inviti la astfel de ocazii ar putea intelege prostii si s-a dus naibii indiferenta ta...)
In tot timpul asta trebuie sa fi pregatita de orice, ai grija vei avea multe de patimit daca indiferenta ta de fatada are fisuri.
Sfarsitul articolului preia mesajul misoginului din postul precedent. Stai linistita, exista o gramada de malaci care abia asteapta sa aibe ocazia sa fie cu tine (si sa te insele ... cine stie?), dar cel care te va avea pentru totdeauna il vei gasi abia la sfarsit. Dar va merita.
PS: daca nu l-ai gasit inca si esti singura iti poti gasi alinarea intr-o portie zdravana de ciocolata (a se citi bere in cazul barbatilor)

0 comentarii:

Totalul afișărilor de pagină