Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

miercuri, 19 august 2009

Romania o tara de pitipoance si cocalari

Despre ce merita sa vorbesti?
Pentru ce sa iti racesti gura intr-o tara plina de pitzipoance si cocalari?
La fiecare colt vezi pustoaice trase in haine de "firma" ciordite din talcioc sau cusute cu mana de chinezi pe vapor, ce-si etaleaza fitele de centura precum cea mai distinsa tuta. Le spui ca sunt proaste si se simt jignite cand ar trebui sa se simta onorate ca ai gasit o clasificare si pentru ofuscate.
Cand vezi cum combina fustele transparente cu chiloti negri sau orice alta culoare care se afla intr-un contrast teribil cu celelalte toale pe care zdreanta le are la purtator te apuca toti dracii.
Totusi ne-am multumi cu fitoasele astea de centura daca ar consimti si ele treapta pe care o ocupa in randul civilizatiei. Adica o scurta tavaleala sau un mumu profesionist cu draga inima le-am putea acorda dar cand maimuta vrea sa te sarute pe fata, tu baiat serios care nu lovesti animalele ce mai poti face? Normal ii retezi creaturii elanul "romanticesc" cu doua vorbe bine tintite: Mortii matii...si devii badaranul fara suflet vinovat pentru depresiile domnisoarei desi i-ai vorbit doar in tonul in care e tinuta toata ziua de corespondentul ei masculin, cocalarul.
Cocalarul e boul ce se taie cu lama,superficial, pentru pitipoanca, poarta haine de la butic cu tone de mesaje pe care el nu le intelege dar stie ca asa e "cool" si are mereu atarnat de gat un lant dintr-un metal negricios pe care el il crede pretios.
Pe el nu il poti clasifica prost pentru ca el are cultura. El asculta guta ( de maimuta) si citeste profilele de hai faiv ale, bineinteles...pitzipoancelor.
Exterminarea acestor daunatori s-ar putea face prin bombardarea cu mass-uri filosofice a adreselor de mess a celor in cauza. Un citat din Cioran i-ar soca pur si simplu.
AICI TREBUIA SA FIE O IMAGINE CU O PITZIPOANCA SI UN COCALAR DAR BLOGUL ACESTA E:


*Orice asemanare cu persoane sau intamplari din realitate este intentionata si rauvoitoare.

4 comentarii:

inspirescu spunea...

De ce faci bot, nu este nevoie în ţară de mână de lucru ieftină sau cum? :)) ele noaptea sunt piţipoance, ziua sunt pe centură, sau cocalarii insistă la jante. same thing, every single day.

Anonim spunea...

ai dreptate o mana de pitzipoanca la timpul ei face cat zece femei...

C spunea...

Ai foarte mare dreptate...

Anonim spunea...

sunt sigur de asta Cati, mi-se intampla foarte des;)

Totalul afișărilor de pagină