Nu există întrebări proaste, doar oameni proşti.

marți, 22 decembrie 2009

De sarbatori, razi ba, Boule!

In spiritul sarbatorilor v-as ura ce va doriti dar nu sunt ipocrit, nu va cunosc indeajuns de bine incat sa va urez cine stie ce absurditati craciuniene, tot ce va spun e ca ar trebui sa faceti tot ce depinde de voi sa petreceti o perioada cat mai fericita, nu doar de Craciun, nu fiti penibili fiind altfel doar trei zile pe an, incercati sa fiti fericiti in fiecare zi...daca puteti.
Vad oameni grabiti pe strada, mai grabiti ca de obicei, unii mai veseli, altii mai incruntati dar cu totii la fel de agitati. De sarbatori majoritatea imbraca haina samariteanului, toti sunt mai darnici iar sub fetele astea ciudate pe care in restul anului nu le vezi, citesti o oarecare incercare disperata de a poza bunatatea.
Jalnicilor pozand in maica Tereza nu sunteti mai buni , mai frumosi sau mai apreciati, ramaneti aceeasi banali spargatori de stari de spirit care vin si spun o data pe an :  Razi ba, boule! Cu cadouri de rahat de cele mai multe ori, pentru ca "gestul conteaza"  vreti sa smulgeti doar pentru voi zambete pe fetele celor carora le-ati cam tras-o in restul anului. Nu e regula generala dar e al dracu de des intalnita in perioada asta, de fiecare data cand vad un individ pe care il stiu din vedere care imi spune zambind "sarbatori fericite" ma gandesc unde sloboz o fost asta in restul anului, de ce pana acum nici nu ma saluta iar acum doar pentru ca in aer pluteste magia vinului fiert si a cozonacilor cu rahat individul e pus pe socializare?
Asadar razi ba, boule! Ce naiba, e sarbatoare!

3 comentarii:

Anonim spunea...

sarbatori fericite si tie:)

inda spunea...

"incercati sa fiti fericiti in fiecare zi. " - oare de ce pare atat de frustrant? Nu stiu cum sa spun, da, mi-ar place sa fiu fericita, ce nu-mi place e ca incerc in fiecare zi si tot nu-mi iese, e ca si cum te-ai angaja in locul lui Sisif si ai tot cara bolovanul ala care cum prinde ocazia, cum o ia la vale. Nu-i mai normal sa traiesti pur si simplu, sa te bucuri sau sa urli, dupa caz, fara sa dai mereu in premeditare?
Asa ca mi-am lipit un zambet tamp pe fata si rad de toti cei care inca mai spera ca fericirea va bate la puncte statutul ipocriziei, chestia aia de care spuneai tu ! Si nici nu-i inca sarbatoare :D

Anonim spunea...

@inda : da e frustrant daca vezi fericirea ca pe o corvoada, eu insa zambesc si cand nenorocitul ala de bolovan o ia la goana si atunci cand il iau la picioare dar si in rarele ocazii cand ma asculta;), fericirea nu va bate la puncte ipocrizia niciodata, dar ar trebui sa putem rade de ipocrizie sau de ipocriti in fiecare zi - asta e fercirea

Totalul afișărilor de pagină